Tisdag.

Jag e superdupertrött! Det känns som att jag nämner det varje gång nu! :P Vi började ialf halv nio idag, och gik till typ halv tre. Skulle slutt halv fyra med hon var snäll och lät os gå tidigare :) Imorgon går vi ända till fem! Det kommer jag verkligen inte att orka.. Malin ska sova här eftersom att vi börjar tio imorgon :) Måste lägga mig rätt så tidigt! Somnade typ vid elva igår, och vaknade vid fem av att pappa väsnades, sms:ade med cons som var vaken då! :O Höll han vaken ända till halv nio med mina sms x) Jag och Jessica ska byta klass oxå! Till OP2B, Natta går där, sen verkar det vara en ganska mycket bättre klass, haha. Nu ska jag ät nått, för jag ska följa med pappa tll gavlestadion ikväll, han ska springa och jag ska vara funktionär! Konstigt ord va?  ^^. Puss.




Längtar tillbaka till värmen och till folket!

Tisdag!

Det är tisdag idag, å skolan börjar imorgon! Kan ni fatta det?! De här 67 dagarna har gått sjukt fort! Känner mig väldigt Opepp på att kliva upp tidigt och tvinga sig till skolan! Det enda som lockar är ju mina söta vänner där! :) Om det inte vore för dem skulle väl jag legat begravd under täcket imorn och vägrat kliva upp x) Jag kan ju iallafall berätta vad jag gjort i helgen! :) Var ju hos mamma i ockelbo med Malin :) På lördagen var vi nere hos grannarna och deras vänner som var väldigt dyngraka. Men kul vare att prata med dom :D Jag har tydligen en stor ängel bakom mig, och malin vart spådd. Hon kommer leva ett långt liv, och få hela tre barn! Inte illa va? Efter det så tvingade vi vår andra granne Constantine att följa med oss upp till mammas lägenhet. Vi tvingade upp Alex oxå ^^, Så vi höll dom vakna till halvåtta, vi satt hos mamma till typ halv sju sen följde vi med dom ner och kolla på OS. Sen ville ju dom såklart sova, så vi pallrade oss upp och la oss vi med. Vaknade halv ett, bakade paj och bjöd pojkarna på det ^^, lite förkortning av söndagen bara! Men skriver kanske mer sen. Ska äta nu! Puss

Torsdag.

Nu ska jag åka till Mamma i några dagar! Malin kommer dit antingen imorn eller på lördag, mys mys :)

None Och jag saknar mina gullungar! <3

Tjejkväll

Välkomstdrink(?) :D Välkomstdrink (?) :D

 Irre och Johanna :)
 Haha! :)

 Hippie Linn :D <3


Zzzz.

Jag är sjukt trött! Har inte sovit så mkt, vi har ju rest i typ 27 timmar, sov bara 6 timmar av den tiden. Och så sov jag några timmar inatt oxå, fast jag och Malin låg mest å flummade. x)Vi är bra knäppa vi :) Ska åka till mamma imorgon, den klantskallen har brytit foten. Suuck. Men jag ska försöka njuta som tusan, det e ju mindre än en vecka kvar tills skolan börjar! Deprimerande? Ja! Men man får hoppas att det här året går lika fort som förra :D Ja har tänkt att tvinga med mig syster till marocko nästa år! Det kommer ju bli super! Mina släktingar vill verkligen träffa henne igen, det var ju en massa år sen hon var där! Just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka städa lite, mitt rum ser ut som ett kaos, typ. Sen ska jag till Malin och baka en massa till kvällen. Jag kommer inte orka hålla mig vaken!  Min säng ropar efter mig! Nä men nu måste jag faktiskt göra nått nyttigt! Skriver väl imorgon och lägger in lite bilder ifrån tjejmiddagen, och så fort jag får bilderna av pappa ska jag lägga in lite mer från marocko! Fast de flesta hittar ni ju på min bilddagbok!  Puss

I'm home (A)

Och jag längtar tillbaka som bara den.. Längtar tillbaka till värmen! Och till alla underbara människor :)Men får vänta till nästa år ^^, Har mest badat och umgåtts med släktingar typ. Blää, vet inte vad jag ska skriva, är typ helt tom i huvudet. Men ni kan få nån bild ialafall :)

Honey <3 Min favoritkusin som alltid får mig glad! :)

 Mina kusiner :)

 Stranden!

 Min solstråle!

Det kommer mer bilder sen :)  Nu ska jag väcka Malin som ligger och sover i min säng, sen ska jag äta och sen ska jag till syster ^^, Ska på tjejmiddag ikväll med favoriterna x) Knäpper väl lite bilder där oxå! Puss!


RSS 2.0