Tisdag

Usch va seg jag är på att uppdatera bloggen ^^, Fast inte segare än Jenny! :) Jag är hemma hos pappa en snabbis nu, ska till mamma med tio över fem tåget. Har vart i torsåker i en vecka typ. Har fått umgås med mina sötnosar! Älskar dom ungarna otroligt! Fast har ju saknat mina sötnosar här! :/ Nu är dte inte långt kvar tills jag åker till Marocko, är inte så jättepepp på det, men det kanske ändras. Det blir nog superkul, fast det tänker jag ju varje år ^^, Men nu är det lite annorlunda där :) Det känns som att det här sommarlovet går alldeles för fort! Man hinner ju knappt göra nått förräns dagen e slut :P Just nu sitter jag och v'ntar på Malin som skulle komma förbi en stund :) Sen ska jag hinna träffa Viktor en snabbis. Han jobbar ju ända tills fyra :P Äsch, nu orkár jag inte skirva nå mer, puss! :)

Everyone goes away in the end.

Just nu är jag med Maliin :) Eller ja, hon ligger och sover i min säng.. OCh jag sitter här å är jättehungrig, men orkar inte fixa nått just nu. Börjar bli sjuk, har haft lite feber och en dryg hosta, så jag vill helst inte börja skratta, för då finns det en risk att jag hostar ihjäl mig. ^^. Får inte prata för mycket heller, för jag håller på att tappa rösten ^^. satan va drygt allt e.. Ska till Mamma imorgon, skönt att få komma bort igen och koppla av :) Jag vill ner till stranden och få lite färg, men det känns inte som nån jättebra idé, borde ligga hemma å vila ist :P Aja, tror att jag ska lägga mig bredvid Malin nu och sova en stund, det behövs ^^

Jag vet älskling, kärleken den sårar.


Onsdag.

Goddagens gott folk ^^,

Har nyss kommit hem från skolan, eller ja från stan som jag var på efter skolan ^^ Malin köpte två par skor, sen var vi in på Nian å fikade :) Hon tog hallonpaj och jag tog kladdkaka :) Sen köpte jag med mig lite jordgubbar hem som jag sitter å mumsar på nu ^^, Idag är det skitvarmt :D Det är bra härligt det. Vi hade bara två lektioner idag, Matte och Svenska. Tröklektioner ^^. Och imorrn ska vi till bollan :P Natta räknade ut att det bara är fyra skoldagar kvar, fast jag tror att det är fem ^^ mne det är ändå superkort tid kvar :D Skönt att slippa den här skitskolan ett tag! :P

Aaajm Hooome

Det är faktiskt lite skönt att vara hemma, har saknat datan å så :D Fast jag har ju suttit vid datan hos morbror, men det e inte riktigt samma grej. Vi hade det iallafall trevligt hos morbror :) Såd Dileva gjorde jag oxå, inte för att det är någon höjdare direkt, men han är kul tycker jag ^^, Orkar inte berätta så mkt om sthlms resan, lata jag :P Men min syster däremot är duktig på att berätta, så gå in på hennes blogg ^^ www,africaikarusmax.blogg.se Det var jobbigt att gå till skolan idag :/ Har fortfarande skitont i ögat, så mamma ska ringa till farbror doktorn imorn igen. Förhopningsvis ger han mig en annan salva, den här blir det bara värre av, ser alldeles suddigt :P Men imorrn kan jag förhoppningsvis gå hela dagen :D Har ju saknat tjejjerna. Goa sötsaker :D  Aja, nu väntar jag på att pappa ska komma hem, han e lite seg idag :P Skriver kanske mer sen. 

Love is wicked.

<3


en dag lovar jag att ta med dig till en plats, där inte tankar & ångest existerar. en dag hjärtat, då lovar jag att jag ska få dig att sluta att lida.
                                                                  
 
                              det gäller bara att du litar på mig, för du är den enda jag skulle göra allt för.


RSS 2.0